Goalmine & Stadiontour

 ‘GoalMine’ is uniek in België. GoalMine gaat over het voetbalspel, de spelers, hun omkadering, hun fans, de stadions waarin ze spelen en de lange traditie van het spel met een hulde aan de pioniers van de Limburgse mijnploegen. De klemtoon ligt op het voetbal als historisch en actueel maatschappelijk fenomeen. 

‘GoalMine’ is kijken, luisteren, opzoeken en spelen, voor jong en oud. Het parcours van deze voetbalbeleving is opgevat als een interactieve reis door de wereld van het voetbal. , met filmbeelden, foto's, geluidsomgevingen, interviews en allerlei interactieve displays. Klaar voor de aftrap? Welkom, en geniet van onze site.

We hebben sinds 15 november 2016 een gloednieuw spel geïnstalleerd: "Playing with the pros". Probeer de "virtuele" bal net zo goed omhoog te houden als jouw helden en scoor punten. Kijk hier naar een leuk filmpje "making of": KLIK HIER

(Open) Stadiontour (duurtijd: ongeveer 3 uur)

De thuishaven van KRC Genk kreeg niet alleen een nieuwe naam, maar ook een volledig nieuwe 'look'. Omdat wij, net zoals de spelers op het veld, zo trots zijn op ons stadion wensen wij dit met jullie te delen. Immers, wie heeft zich niet eens afgevraagd, bij het zien op TV van die sfeerbeelden in Genk, wat er allemaal bij komt kijken om zulke evenementen tot een goed einde te brengen.

Velen zijn ook onder de indruk als ze eens voorbij het stadion rijden maar stellen zich dan toch ook de vraag: Hoe lang staat dit stadion hier nu eigenlijk, wie heeft hier allemaal gespeeld, hoe is het allemaal begonnen?… en meer concreet: Hoe zit dat nu juist met die "verwarmde" "hybride" grasmat, hoe is het zicht vanuit één van de talrijke loges of business seats ?
Hoeveel bedraagt nu het jaarbudget van de club ? En zo meer ...

Bij een bezoek van het stadion neem je een kijkje achter de schermen van KRC Genk met één van onze eigen gidsen en krijg je antwoord op al die vragen. Tijdens zo een stadiontour bezoeken we ondermeer het volgende: de lounges, de loges, de persruimte, het bezoekersvak, de dugouts, we bekijken een film in de perszaal van de private ruimtes, we bekijken de jeugdterreinen, de galerijen, de overdekte hal, we komen langs de fanshop…
Als de spelers aanwezig zijn en er is een training wordt deze ook bezocht (onder voorbehoud akkoord sportieve staf).

Aansluitend brengen we een bezoek aan "GoalMine".

Een rondleiding in de Luminus Arena (met een persoonlijke gids) is normaal gezien altijd op afspraak en enkel voor groepen vanaf 15 personen (met minder kan ook maar dan altijd aan een minimumprijs).
Je dient dit minstens 1 week op voorhand telefonisch of via de website te reserveren.

Heb je interesse en wil je de Luminus Arena eens echt ontdekken? Schrijf je dan in via een mailtje aan info@goalmine.be of bel even met Jon Hoste op het nr. 089 849 668.

De "Open Stadiontour" stelt iedereen in de gelegenheid om ook eens deel te nemen aan een rondleiding in het stadion met een gids. Deze Stadiontour gaat elke eerste zaterdag van elke maand door en start stipt om 13u30 in GoalMine. Aansluitend van 14u30 tot ongeveer 16u30 ga je met een gids een blik werpen achter de schermen van de Luminus Arena.

Reserveren is (voorlopig wel even) nodig voor de Open Stadiontour !

Prijzen Open Stadiontour: 
EUR 11,- 
EUR 9,5 voor volwassenen (+55 jaar) en kids (t/m 6 jaar)

Abonnees van KRC Genk (enkel van toepassing bij de Open Stadiontour):
EUR 9,5 
EUR 7,5 voor volwassenen (+55 jaar) en kids (t/m 6 jaar) 

Online tickets (2 pers. standaardtarief) via Surprise Factory: klik hier

Reserveren kan via 089-849668 (voicemal? spreek een bericht in en zeker ook je telefoonnummer) of stuur even een mailtje naar info@goalmine.be

Nieuwe vaste data Open Stadiontour

Max. 20 deelnemers! Reserveren is verplicht!
Het dragen van een mondmasker tijdens de Stadiontour is verplicht vanaf 12 jaar.
- Zaterdag 3 oktober 2020
- Zaterdag 7 november 2020
- Zaterdag 5 december 

Programma

13u30: bezoek GoalMine (stipt)
14u30: rondleiding Luminus Arena met gids
16u30: einde Stadiontour

Als je foto's wilt zien van de groepen die de Luminus Arena bezoeken klik dan hierboven op "Groepen" en klik dan onderaan op één van de foto's. Ze zijn per datum gerangschikt.

Heb je een bezoek gebracht aan GoalMine of heb je de Stadiontour van KRC Genk gevolgd laat dan jouw indruk na via onderstaande link van Tripadvisor en klik op GoalMine. Alvast heel fel bedankt!