Een bezoek aan Goalmine en of Stadiontour

 

Zowel scholen, bedrijven, verenigingen, gezinnen als sportclubs vinden plezier in een bezoek aan Goalmine/Cegeka Arena.

Bij een Stadiontour nemen wij je mee door de catacomben van de Cegeka Arena. We bezoeken ondermeer de businessruimtes met de loges, de perstribune, het bezoekersvak, de perszaal (waar we een film geven over de private ruimtes zoals de kleedkamers, medische ruimtes en spelershome, we nemen plaats langs het veld in de dugouts en de spelerstunnel, de overdekte hal, enz...).

Ook bieden wij scholen of bedrijven de mogelijkheid aan om specifieke aspecten van het stadion nader toe te lichten. Zo kunnen wij onze rondleidingen aanvullen met toelichting van onze eigen specialisten die we in huis hebben (groendienst, technische rondleiding, economische aspecten, veiligheid, community...). Afhankelijk van jullie groep zullen wij onderzoeken of wij hier een pasklare tour kunnen aanbieden.

 In GoalMine kan je over een oppervlakte van meer dan 600 m² ondermeer de volgende aspecten beleven:

 

  1. De geschiedenis van het voetbal, zowel regionaal (ontstaan van de Limburgse mijnploegen, gekoppeld aan de koolmijnen) als internationaal (de historiek van voetbal in het algemeen) wordt volledig uit de doeken gedaan.
  2. De kwetsbaarheid van een spelerslichaam wordt aangetoond via sensoren die een gestyleerd spelerslichaam activeren waar wedstrijdbeelden met kwetsuren worden getoond en uitleg wordt gegeven hoe deze kwetsuren ontstaan en verholpen worden.
  3. Dat voetbal meer dan een spel is wordt uitgelegd aan de hand van een touchscreen waar het sociaal aspect van voetbal wordt verklaard met voorbeelden vanuit heel Europa.
  4. Ontspanning is terug te vinden ondermeer in de speedquiz, het interactieve spel "Play with the Pros" en veel tafelvoetbalmogelijkheden.

 

Indien je meer informatie wenst inzake school- of bedrijfsbezoeken met daaraan verbonden educatieve mogelijkheden gelieve ons dan te contacteren. Wij zullen je een persoonlijk voorstel uitwerken.Foto's van groepen die ons bezocht hebben

Onderaan deze pagina kan je de foto's terugvinden van groepen die ons bezocht hebben. De foto's zijn gerangschikt op datum. Boven de foto zie je de naam van de groep en de datum van het bezoek. Klik gewoon op een foto en je kan dan verder door klikken.